What’s cooking?

De keuken is in drie lijnen ontworpen die tot buiten toe zijn doorgetrokken. Het eerste deel tegen de muur is de lijn van het opbergen, wassen en werken. Het middelste gedeelte loopt van binnen naar buiten, waarin je zowel kunt eten als koken. In deze lijn bevinden zich onder andere: een kookstel, eettafel, terras en barbecue. De tafel binnen staat op een verhoging. Door de verhoging is de hoogte van het keukenblad gelijk aan de hoogte van de tafel. Het laatste deel is ontworpen vanuit de relatie tussen binnen en buiten. Een element dat binnen begint als zitmeubel voor de kinderen eindigt buiten in een kleine kruidentuin. In dit element zitten schuiframen, wanneer je aan het koken bent kun je direct bij de verse kruiden.

Bekijk hier onder enkele foto’s van dit project:

Project What's Cooking 1Project What's Cooking 2Project What's Cooking 3Project What's Cooking 4Project What's Cooking 5Project What's Cooking 6

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close