Drie hotel kamers

Dit hotel is bedacht om in de woestijn van Namibië te plaatsen. Namibië staat bekend om zijn oranje zand, gelegen aan het water. Dit contrast is het concept van het ontwerp van de hotelkamers. Het oranje blok wat de ‘’actieve zone’’ is en het witte rustige gedeelte wat de ‘’ontspanningszone’’ is. Wanneer je binnenkomt in de kamer wordt je meteen uitgenodigd om een wandeling te maken om het oranje blok heen. Net zoals een wandeling in de woestijn.

Bekijk hier onder enkele foto’s van dit project:

Project Drie hotel kamers 1Project Drie hotel kamers 2Project Drie hotel kamers 3Project Drie hotel kamers 4Project Drie hotel kamers 6

Project Drie hotel kamers 7

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close