Herbestemming Predikherenkerk, Mechelen

Een structuur die uitnodigt tot tijdelijke invulling waarbij het een zich verhoudt tot het ander.

Een structuur die je op meerdere manieren invulling kan geven. De structuur vormt de basis voor een pop-up situatie van: markten, tentoonstellingen, podia, eetgelegenheden, presentatieruimte, etc. waarbij je kunst en cultuur met de wijk samenbrengt. Als er geen invulling is zal het architecturale meubel nog steeds uitnodigend zijn voor een bezoek. Dit alles is ontworpen in de verhoudingen van de GuldenSneden. Het schoonheidsideaal volgens de menselijke maat waardoor het object aan alle kanten interessant blijft.

Bekijk hier onder enkele foto’s van dit project:

Project Predikherenkerk 2Project Predikherenkerk 3Project Predikherenkerk 4Project Predikherenkerk 5Project Predikherenkerk 6Project Predikherenkerk 7Project Predikherenkerk 8Project Predikherenkerk 9

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close