Totaalproject verbouwing villa

De basis is goed, de omgeving is prachtig, maar nu moet de verouderde woning worden omgebouwd tot een gezinswoning anno nu.

Dit is een mooi voorbeeld van wat een interieur architect toevoegt aan een project; hier is verder gekeken dan enkel een aanbouw plaatsen. Alle elementen van wonen, leven, werken en koken komen bij elkaar en is er een goede balans gebracht in de verhoudingen van al deze elementen. Zo hebben we ervoor gezorgd dat de woon-/leef keuken zich op het mooiste punt in huis bevindt namelijk de achterzijde gericht naar de groene omgeving. De ruimte van de keuken is recht en vierkant. De vorm volgt de ruimte, daardoor komt hier het vierkante eiland prachtig tot zijn recht. Verder is er op de bovenverdieping ook een nieuwe indeling bedacht en om extra ruimte en licht te creëren zijn er aan beide zijden van de woning dakkapellen geplaatst. Rust, licht en ruimte, daarmee is alles gezegd.

Bekijk hier onder enkele foto’s van dit project:

<span>%d</span> bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close