Van schets tot realisatie

Van schets tot realisatie

De bewoners van deze woning gaven mij de volgende opdracht: Bedenk een goede indeling met het juiste kleur en materiaal gebruik, dit in combinatie met bestaand en nieuw meubilair. Door een half hoge open haard te plaatsen is er optimaal gebruik gemaakt van de ruimte en ontstaat er meer intimiteit in de woon- en eetkamer. Het voormalige kantoor is deels opengebroken en er zijn stoere, stalen kozijnen met glas voor in de plaats gekomen. Het resultaat is dat iedere ruimte met elkaar in verbinding staat, maar elk zijn eigen functie heeft. In dit project was een goed lichtplan noodzakelijk. De verlichting maakt een mooi onderscheid in de werk-, sfeer- en basis verlichting.

Zie hieronder het resultaat van schets tot realisatie.

1

2345678910111213141516

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close