ABOUT ME

Binnenhuisarchitect en interieurdesignMichelle Hooijen geboren op 12 oktober 1992 is een energieke, ondernemende en creatieve vrouw die van jongs af aan al bezig is met creatieve knutselwerken en het restylen van huizen. De keuze voor haar vak was dus al snel duidelijk, Michelle wilde Binnenhuisarchitect worden.

Haar grote passie voor interieur is ontstaan middels haar stage bij Novalis.O, een designmeubelzaak in hartje Oisterwijk. Hier maakte zij kennis met de mooiste Italiaanse merken en leerde zij alle design klassiekers uit haar hoofd kennen. Je hoeft Michelle alleen maar te vragen naar een meubel en ze weet precies van welk merk en designer het is, en als je geluk hebt zelfs nog het jaartal. Pure passie voor interieur dus.

Michelle is cum-laude afgestudeerd aan de hoge school voor interieurvormgeving te Mechelen, dit in de richting van Interieur&Architectuur. Hier leerde zij haar creatieve ideeën omzetten in een werkelijk te realiseren plan. Tijdens haar studie leerde ze ook veel over de kunstgeschiedenis en architectuur. Deze drie aspecten zijn in haar werk de grootste inspiratie bronnen. ‘’Goede architectuur kun je terug herleiden uit de kunstgeschiedenis en ieder interieur style je af met een designklassieker’’ aldus Michelle. Na 3 jaar werkervaring op te hebben gedaan bij Dosis Keukens & Interieurs is Michelle er klaar voor om haar eigen weg in te slaan.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close