PROJECTS

Totaalproject verbouwing villa
Totaalproject verbouwing villa

De basis is goed, de omgeving is prachtig, maar nu moet de verouderde woning worden omgebouwd tot een gezinswoning anno nu.

Lees verder


Interieuradvies met goed lichtplan
Interieuradvies met goed lichtplan

Voor een woonhuis werd een stijvol interieuradvies gegeven inclusief goed lichtplan. Op deze manier wordt de ruimte in het huis optimaal benut en sfeervol aangekleed.

Lees verder


Showroom ontwerp Udenhout
Showroom ontwerp Udenhout

Voor van den Nieuwenhuizen Natuursteen in Udenhout werd een compleet nieuw ontwerp gemaakt voor de showroom, inclusief keuken en zitgedeelte.

Lees verder


Van schets tot realisatie
Van schets tot realisatie

Voor dit project was de opdracht als volgt: bedenk een goede indeling met het juiste kleur en materiaal gebruik, in combinatie met bestaand en nieuw meubilair.

Lees verder


Structuur, GuldenSneden, architectuur Predikherenkerk
Herbestemming Predikherenkerk, Mechelen

Een structuur die uitnodigt tot tijdelijke invulling waarbij het een zich verhoudt tot het ander. Een structuur die je op meerdere manieren invulling kan geven.

Lees verder


Interieur concept hotel
Drie hotel kamers

Dit hotel kan in de woestijn van Namibië worden geplaatst. Namibië staat bekend om zijn oranje zand, gelegen aan het water. Dit contrast is de basis van het ontwerp.

Lees verder


Luxe interieur design met functionele elementen
Luxueus badhuis

Door een slimme plaatsing van de functionele elementen en de raamopeningen is deze badkamer alles behalve saai en waan je jezelf in een luxueus modern badhuis.

Lees verder


Interieur woonhuis met circulatiezone
Woonhuis met trappen

De woning heeft een circulatie gedeelte wat volledig open is. Deze circulatiezone is afgeschermd met een blok waarin alle privé voorzieningen zitten.

Lees verder


Interieur design keuken
What’s cooking?

De keuken is in drie lijnen ontworpen die tot buiten toe zijn doorgetrokken. Het eerste deel tegen de muur is de lijn van het opbergen, wassen en werken.

Lees verder


Design vormgeving relatiegeschenk
Relatiegeschenk

Bij de katapult zit een kassarol deze kun je afscheuren. Ook is er in de katapult plaats om een Thomas More pen door te steken.

Lees verder


%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close